Kategorier

sikker betaling

R4 SKY3DS med 3ds spil og firmware

SKY3DS+ Se fuld størrelse

SKY3DS+

Sky3ds+ Flashcart understøtter 3DS firmwares op til 11.4.0-37 og det virker med 3DS, 3DS XL, 2DS, New 3DS og New 3DS XL. Det kan spille gratis 3DS spil uden nogen grænse, det er muligt at starte homebrew tak til smealum og NINJHAX udnyttelse. Hurtig forsendelse med Rom 3ds understøttes.

Flere detaljer

WZ016081105

985 Enheder på lager

86,50 €

Nedsat pris!

-3,00 €

89,50 €

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language
Rate / write a comment

Sky3DS+ er det nyeste Flashcard kompatibel med 3DS konsoller. Denne nye revision af Sky3DS funktion forbedret spil kompatibilitet og en mærkbar forbedret brugervenlighed. Den 3DS kompatibel Flashcard tilbyder støtte til de nyeste spil, får sikkerhedskopier gemt på et microSD-kort. Takket være sin nye brugervenlighed vil du ikke længere behøve at bruge tredjeparts software for at kopiere dine sikkerhedskopier til Sky3DS+, blot slutte dit kort med USB til din pc eller Mac, Formater dit microSD cardto FAT32 og du er klar.

sky3ds+ emulerer detail spil vognen til at arbejde på 3DS, NEW3DS, 2DS enhed til at køre gratis multi-3ds, det har løst AP Check problem, det er den nemmeste hack for 3ds system. Og det har to knapper for at ændre 3DS spil nemt.

SKY3DS+ med ROM’er,  3ds og firmware præ forberedt

Vi støtter 3DS ROM'er/spil og firmwaren V130 for køberen, der vælger et micro SD kort på vores hjemmeside. Så at de spillere kan modtage kortet med spil og firmware og kan bruge de sky3ds+ direkte i Nintendo 3ds konsol. Hvad mere er, at vi støtter med den gratis kode til at få ROM’er online for alle kunder.

Sky3DS+

1. støtter alle nye spil udgivet med AP sikkerhedscheck (spil, der blev udgivet efter Nov. 2015)

2. Det omfatter alle funktioner i de normale Sky3DS - Spil sikkerhedskopering, Import / Export Gem data

3. Kompatibel med alle 3DS håndholdte og firmware-versioner (3DS, New 3DS, XL og 2DS)

4. Skift frem og tilbage mellem spil ved hjælp af de to nye knapper placeret direkte på Sky3DS+

5. Ingen tredjeparts software nødvendig for at kopiere spil til microSD-kortet

6. Indbygget microSD Adapter - Forbind Sky3DS+ direkte til din PC eller Mac

7. Fremtidssikret takket være en opgraderbar firmware

Hvorfor købe SKY3DS+?

Let at bruge

Du kan bruge SKY3DS+ nyde mere end 300 + gratis 3DS spil. De seneste og gamle spil som detail spil kort. Og det er sikkert at bruge sky3ds +, bare rolig det vil ikke ødelægge dine 3DS.

SKY3DS+ er meget let at bruge, hvis du har børn, er det det bedste kort, fordi det støtter plug&play, du behøver ikke at opsætte igen og igen., Du behøver ikke at købe den dyre 3DS spil kort igen.

Sky3ds+ sparer dig penge.

3ds spil kort er ikke billigt at købe, du kan blive nødt til at betale en masse penge til at købe fra online- eller den lokale butik. Og denne del af at betale er ubegrænset. Men Sky3ds+ lader dig spille næsten alle disse 3DS spil efter at have købt denne enkelt kasette. Det er et én kort løsning, så du betaler et kort, så spiller du ubegrænset og kan få flere 3DS spil på 3ds/nye 3DS/2DS håndholdte systemer.

Sky3ds+ sparer dig tid.

Hver gang du køber 3DS spil, spilder du lidt tid på shopping. Men køb Sky3ds+ kort, så skal du kun købe én gang. Så meget tid kan spares. Også hvis du har forskellige 3DS kort, og har brug for at ændre dem én efter én for at spille, mens du bruger sky3ds+, kan du ændre 3DS spil uden at tage den ud eller genindførte.

Sky3ds+ er mere praktisk.

Sky3ds+ er meget enkel at bruge og super praktisk at medbringe. Man skal kun downloade firmware og 3DS rom'er online, og derefter sætte filerne i roden af en formateret sd kort. Indsæt Sky3ds+ med micro SD/SDHC til Sky3ds+. Når du går udenfor eller på en tur, skal du kun medbringe en sky3ds+.

Sky3ds+ har en stor kompatibilitet

Sky3ds+ kan støtte 2DS/3ds/New3ds i al firmwaren op til 11.3.0-36. Og det løser problemet med AP Check, så sky3ds+ kan spille gamle og nye 3DS spil frit. Sky3ds+ er kompatibel med 3ds udnyttelse, du kan bruge den til at installere Hax 2.7 på din 3DS / Nintendo 3DS / 2DS konsol, så kan du spille andre region 3DS spil, og køre homebrews.

Spil Import

En anden stor funktion af Sky3DS+ flashkort er det kompatibilitet med Import spil. Lad os sige, du er interesseret i at spille den nyeste RPG direkte fra Japan på din amerikanske håndholdte 3DS. Normalt vil din 3DS ikke spille disse spil takket være Region Låsning. Med Sky3DS+ kan du indlæse den slags spil. Vær opmærksom på, at selvom Sky3DS+ kan indlæse disse spil, kan du ikke forvente importeret spil til at komme med lokalisering.